Pages

Thursday, January 13, 2011

Uncle Red & Uncle Pink

dua jam tiga puluh empat minit di Jusco Bukit Raja!!!!

oke. itu adalah range time yang normal yer. kalau tak sampai dua jam, adalah sesuatu yang tidak normal terjadi di situ. ahaha~ aku suka pergi jusco. tatau la kenapa. maybe sebab dalam jusco tuh lots of shop with various groceries yang membolehkan aku mencuci mata dang menghanyutkan nilai mata wang hengget. huhh!!! bengkerap hakuuu...

urmm. cite arineh. red refer mr. kenny and pink goes to mr. robbin. arini. dua² uncle neh buat promotion. hape lagi kan. kita serbu laaaa!!!! 

jom² . memula kita pergi jumpa uncle kenny. omakk! ramainya orang beratur nak jumpa uncle kenny neh. mostly wear anything red. tak kisah la baju, tudung, kasut. semua merah. pakat pakai ramai²  ke?? errkk. yang pasti ni adalah gara²  kebaikan uncle kenny untuk bagi 1 set of 1/4 quarter ayam free with the purchase of 1/4 quarter ayam die. value die around RM15.90++. memang la ramai orang serbu umah uncle kenny neh. uhuhu.....maceh ye pak inchek sebab sudi pakai baju wane merah mak ngahhh!! 

lepas makan haruslah dihadamkan kan. sooo..jalan.jalan.jalan.jalan.takde hala tuju. then, pak inchek cakap nak p bayo bil. pergilah kami ke pejabat pos. tapi caye tamo masuk dalam. caye dok luar je. skodeng orang starbuck wat keje. kui³~ 

MPH. yeaahhh!!! aku memang pantang nampak kedai neh. misti membara² perasaan aku nak masuk. buku²  dalam tuh macam merayu²  je kat aku suh menjenguk dieorang tuh. haha. dan hasilnya???? dapat lah aku satu novel nehhhh..........actually ada 2 novel yang aku rasa macam suka. pak inchek tunjuk yang ini. kita beli je la kan~ sweet kan caye. dengar kata pak inchek (^_^)V

blupp~ toilet mana toilet. emergency neh!! ahaha. sementara ada orang tuh pergi jumpa mr.tan. aii pigi belek²  barang dalam jusco. oke. aii minat giler tengok pinggan mangkung periuk cawan segala bagai lah yang chantek² !! teruja abes!!

nak balik dah ni. tapi.....jom pergi jumpa uncle robbin jap. ehehe...uncle robbin oh uncle robbin. nak eskrem perisa chocolate chip and rainbow sherbet oke!!! i like sweet and sour. hahaha~ jom kita makan tepi air terjun!!!


jom tengok² gambar. tapi. kamu² akan merasa macam nak pengsan lah nanti. maaf la ye~


.budak puyus.

.sampai sekarang. aku masih tak faham. kenapa dapat muffin neh sampai 4. bukan 2 je ke sepatutnya. ke aku yang tak faham² neh.

.i've got the lower part. memang idak la caye nak makan drumstik tuh. memang akan terbang la peha tuh ke pinggan sebelah kan.ahaha.

.ini menu untuk hari ini.

.pinggan saya setelah peha terbang and kacang panggang tuh melayang. 

.masa neh, kacang tuh tak bagi kat pak inchek lagi. beliau sangat suka makan kacang ini. kenapa ye??? tak faham aihh.

.pak inchek neh memang suka posing memosing ehh.

.pinggan yang dah licin. ahaha. cepatnya makan~ .

.bukti peha ayam tuh berada di dalam pinggan beliau.

.gelang pink?? motif???.

.disebabkan gelang pink lah. uncle robbin 'bagi' eskrem neh.

.oke.silalah ambil beliau sebagai model baru uncle robbin ye.

.caye nak makan coyang²  eskrem neh.

.uncle rabbit. kami lahir pada tahun arnab. sebab tuh kami chumeil dan pipi kami tembam,

.bekas aiskrim yang telah kosong. huwaaa!! nak lagi buleh tak??.

.buku yang buatkan aku kadang gelak sampai nak tergolek. kadang macam nak lempar le dinding.


oke. genaplah dua jam 34minit kami. sekiannnn~

*********************
p/s: thanks to kaemi 4 the sharing information...
meeting.meeting.and meeting. ahaks~ aii lupe nak tulis entry la pulak pasai malam perkampungan surveyor. laen kali ehh~ 
anda semua boleh pengsan ye sekarang. (",)

*********************

.ciao.

4 comments:

fika aman said...

makan x ingat org keliling nampak...ahaks=)

anna marya said...

fika~ org keliling yg x nmpk kami. ehehe

Mr Laici said...

blog ini memang berkisarkan pasal makanan dan puan punya blog nie selalu haba' dia nak diet.. :p

anna marya said...

inchik laici~ kite suka makan. tp jarang makan laaaa..huhuuu.. pakcik. nak eskrem bole??

 

Template by BloggerCandy.com