Pages

Friday, January 7, 2011

Looking Out Point

yezzaaa!!! walaupun sepetang aku merambu-ramba di sinun. tapi aku gigih gak lagi panjat tangga naek ke looking out point kat ampang tuh!! gila hantu berjalan kan haku?? x gheti² penat ke?? ahahaa. ada aii kisah~ like my mother said : berjalan la kemana saja selagi kau boleh pegi. nanti dah kawen, dapat laki cam apak kau. jangan harap la nak p mana². erkk. macam tuh ke mak?? tapi tape mak. pak inchek neh oke. heee~ (^^,) muka gatai hoccay. macam nak lempang jer!!

bersama² dengan pak inchek, kaemi + kak fairuz. kami mendaki gunung tangga yang tah bape ghatus anak tangga pon tatau. penat makkk oiii.. pegi ke restoren pe nama tah. panorama kot. huhh. ada ke patut. satu restoren. tapi reghe laen². dok kat menara peneropong tuh. reghe soft drink RM9. tapi, bila dok kat bawah. reghe dia RM3 je. apakah??? cis.cis.cis.dan cisss lagi. tapi tape la. yang penting. ENJOY!!!!

once again. thanks to pak inchek!!! ♥♥♥♥♥

alang² dah sampai. jom la kita lepak² sambil mentekedarah makan². reghe die??? phewww~ standard tempat² yang high class la kan. nak murah² buleh gak. makan kat tepi jalan yang nak masuk ke arah ampang perdana tuh. tapi aku rasa. makan kat sana lagi best kot!! gerai style. lama dah tak makan kat gerai². winduu okee~~

oleh sebab tadi siang aku dah makan bege king ayam yang memuakkan. so, malam neh aku hanya makan mushroom soup and garlic bread. perghh. omputeh gile kau. ahaha. diet oke. diet!! nak tawu rasa die?? mushroom soup die macam mushroom soup segera jenama kimball tuh. lagi sedap kalau korang masak instant sendiri kot. garlic bread die?? urmm. no comment. dah makan banyak bunyik pulak. tawu mak haku. mau kena seligi seploh juta kali neh!!

lepas makan. posing maut depan kemera. kunun² nak ngadamkan makanan. tapiii.... ghupe macam tapernah jumpe kemera je memasing. haha... tape kak..tade orang nak marah pon kan. lagipun. kite kan ade pak photographer free. layan jer!! ahaha. jom posing dulu sebelum mengah balek nak turun anak tangga juta² tuh!! 
jom layannn. zassss~~

.peace dulu b4 daki mendaki.lepas dah naek.dah tak muncul dah peace² neh.

.hah.journey to the west top.mengah hoccay!!.

.tak habes² lagi kew tangga tuh!!.

.menu.ape tah nak makan pon tatau.banyak cangat.

.lepas order.posing dulu.

.tami memang temfum hoccay.cila jangan puji pipi tami.tetian.time tateh.

.garlic bread and mushroom soup - ana yang funya.chicken chop -  kaemi. dumpling - kak fairuz, grill lamb chop - pak inchek yang funya.

.merenung bulan yang tak kunjung tiba.

.tak jelas lah.kome tafsirkanlah sendiri yea.

.haku memang shuke paksha pak inchek neh posing².bajet bagus la kan.

.budak neh lagi.oitt.udah² la.kepada sesiapa yang menjumpai beliau.silalah nyorokkan kemera anda yer!!.

.bahagianya dah campai bawah.

.yeahaaaa!!! happily ever after!!!.

.camat datang semua.oke.model².anda bole balek sekarang ye!!.

oke². cutt!!! abes dah aksi² model terlampau neh. korang² pon dah nak termuntah ijau kan tengok. bubbye!!

**********************************
pak inchek - maceh tak terhingga oke!!! you are the best!! ever!!!
kaemi + kak fai♥♥♥♥ both of u. thank to Allah to make me know you. i'm glad to be your sister
mila etah - aii tunggu yu tak pulang²

**********************************

.ciao.




~A smile confuses an approaching frown~

3 comments:

siti fairuz said...

big thanks to ana+cik don kerana sudi membawa kami berjalan2 ke sana.. hehe.

anna marya said...

big came2 jugakkk~
tian irwan shah. ehehe

anna marya said...
This comment has been removed by the author.
 

Template by BloggerCandy.com