Pages

Monday, January 10, 2011

Perot Piranha???

holalalaaa..
kenapa la aku terasa nak makan bege ayam spesel tambah cheese dekat Mie Burger tuh, gerai dia depan kedai Kota Anggerik Sec.7. depan surau la kiranya..pehh. terbaek oke bege die. cheese dia...omak aihh. sukar nak digambarkan dengan kata².

huhh!!! dasar perot king kong. kau kan dah makan tadi petang kat Padang Jawa. baru bape jam. takkan dah lapar balek kot?? pelik oke!!!


huuu~ petang tadi aii dengan pak inchek pergi makan kat satu kedai area Padang Jawa neh. aku paksa pujuk pak inchek suh makan sekali. sweet kan aku. ahah!! kami makan nasi + pecal ayam or nama saintifik lagi glamournye. Nasi Ayam Penyet. 

meh aku nak komen habis²an. nasi dia. rasa biasa la. nasi putih kan. ayam die?? pehh. lembut oke. sedapp!! sambal dia bagi aku pedas. tapi pak inchek cakap tak pedas. aikk?? lidah haku bermasalah ke?? atau dia?? ^_^
oke. nak tawu lebih detail lagi pasal direction and description dia. sila la lawati belog beliau. haku tak kenal sapa penulisnya. tapi amat berterima kasih kepada beliau for the direction. ngee~

urmm. bege.bege.bege.bege.bege. nak anta samosa ke anem. lalu depan gerai bege tuh. haihh. dugaan betol lahh!!!

huhuu.malas la nak pikir. nak tido. xde bege² dah ye!!!

*********************
kaemi & kak fairuz. bila mau dating pigi uptown??

kalau nafsu perot piranha neh mengganas. aiii stori plak ye pasal bege neh.

**********************


oke. tata titi tutuuuuu!!!!

.ciao.

3 comments:

Mr ajid said...

ahhaahhaa..
bkn ko mmg perot gorila ke??ahakzzz

anna marya said...

perot aku chumeil lah.
bkn gorila.huhuu

Mr ajid said...

hahahaha..
aku ingtkn ko yg gorilanye..
opsss:P

 

Template by BloggerCandy.com