Pages

Saturday, January 8, 2011

Ladies Nite

.it is a date!!! ada sesapa nak ikot x??? oke tade!! my date with my pak inchek two beloved sisters. kak aimi & kak fairuz. pemergian kami neh bukan sesaje oke. ini adalah atas urusan seri paduka baginda. tade yang lebih penting melaenkan yang penting belaka. (",)

.oke la. kami nak celebrate bezday kak fairuz neh. actually, belated bezday. 28/12 sepatotnya, tapi die misti la celebrate dengan pak inchek dia kan. kami terpaksa beralah. haku sayang gile oke kat akak neh. oit. pasan muda. kau tau x beza umur kau ngn die 2 bulan je?? ah! pedulik hape haku. yang penting. dia tetap akak oke!! opss. alamak. kak aimi dah majuk. alala akak. jangan majuk neh. ana pun sayanggggg sangat kat akak. ^_^

.menu? sate kajang hj. samuri. 20 cucuk untuk 3 orang. 10 cucuk sate ayam. 10 sate daging. kompom daging not for me. *___* .ai minum air tembikai. kaemi. sirap je. ehe. jangan marah kak. kak fairuz?? opkos la air peberet die. teh o ais. nyum.nyum.nyum.nyum. how it taste ana maria? urm. so far so good. kuah die sedap + ada sambal pulak tuh. kalau ikot daging ayam dia pulak. bagi aku, sate uptown shah alam lagi best la. sebabnye?? sate kat uptown tak buat aku rasa muak. even aku makan 5 cucuk je. aku dah start tabule nak terima lagi. kalau sate uptown. 50 cucuk pun boleh. oke tipu!! paling banyak aku boleh abes makan sate pun hanya 7 - 8 cucuk sahaja. bajet diet. pirahhhhh!!!!

.next station. jusco bukit raja. hoitt! balek lah. alaa. lek la. pas makan haruslah jalan² kan. nak kena hadamkan makanan tuh. oke. tipu. motif utama nak tengok wayang. cite ape? sana juga decide. dah sampai.parking.cepat² pergi cinema. mari² kite tengok Narnia. best hoke. seat? aku dipinggirkan. cedey². tapi tadahal. kot² ada pakwe encem ke dok sebelah kan. untung badan. hahaa. sowie ye pak inchek. sengaja! 


.maka.bermula la cerita narnia. nak tawu tak sapa dok sebelah haku? sebelah kanan nyonya pompuan cina.muda lagi. bawak anak² dia. sebelah kiri lak. yeahh. lengcai. huwahahaa. lengcai yang berumur tak lebih seploh tahun. kuang3!! jom pakat ramai² gelakkan haku. padan muka kan. (^^,)


.okelah. malas nak story mori panjang². tengok je lah muka minah yang suka sangat amek gambar neh. 


.kakak² ku yang shantek.sila jangan berani nak kacau mereka!!.


.inilah dia bezday gurl kita.chumeil kan die.tapi jangan berangan.she's not available.
.oke.disinilah kami akan melantak makan sebentar nanti.

.takkan kak fairuz sorang je nak amek gambo kan.heee~ hasad dengki betul budak neh!!.

.sate.sate.sate.mengah haku nak ngabehkan 5 susuk cucuk sate ayam tuh.aku demand. tak makan daging. ^_^

.aku dipaksa untuk interframe disini. harap maaf.


.sementara tunggu hall dibukak.kau sempat lagi posing depan captain jack sparrow tuh??.

.oke.
.sekian.
.bubbye.

***********************************
.cebenarnye cite neh dah lame simpan. baru cekarang nak post. maaf ye kak. maklumlah. bizi je memanjang. bizi merewang ke sana ke mari la katakan. ahakss~
.anyway, really enjoy the night. 
.arigato gozaimasu

************************************

.ciao.


~A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun.  Enjoy the trip~


6 comments:

siti fairuz said...

ehehe malu giler ana post belated besday akak..anyway thanks so much to both of you for such a lovely night.. cite narnia pun mmg best. ngee..

anna marya said...

thanks more to kaemi 'coz treat us sate kajang.. (^^,)

deedee said...

pehhhh.... bestnyerrrr... x ajak pong... hahahahaha

GEOMATICYBER said...

v(^_^)v

anna marya said...

@deedee~ ekau keje tyme neh. katering yg masa mms tuh

anna marya said...

@geomaticyber~ (*_~)Y

 

Template by BloggerCandy.com