Pages

Friday, November 5, 2010

.:: LookOut Point @ Ampang ::.

Salam Sejahtera~

Semalam, masa balek dari TESCO, masa dalam kereta besama house-mate2, ada sorg member neh, merangkap budak kelas & house-mate terchenta i neh.
She said: Lepas saya abes exam, bule x kite round2 malam2~
Kunun2 nak menikmati keindahan alam la tuh..ahahaa~ Tapi, rasa macam best. dah lama rasanya x gamble macam tuh. Tapi mane tempat yg besh???~
Urmm........

Tetibe rasa macam Lookout Point dekat Ampang is the best place that we can go. We may see KL from here. Its nice when we go here at night b'coz we can see the beauty of the lights. 
So awesome!!! 

Lawa kan sayang2 rakan2 ku~ 


But, 
Mira, larat ke nak panjat tangga2 sana tuh~
ahahaa...mcm syiyot kan~
Tapi siyes best!! Ada byk restoran kat sana. Looks nice but for sure expensive, right dear?? 

Ni dari tepi jalan. Tempat artis2 selalu berlakon tuh

Kalau malam2...kite bule tgk sampai lampu KLCC tuh terpadam.
Rasa mcm pelik bile KLCC xde lampu..
Urmm~


Adehh.
Bile kite nak pegi neh??
Nak gamble ker nak carik & pakai driver paling bertualiah kat Malaysia neh??
Haiihhh~ 


4 comments:

NORLIANA ALIAS said...

jum kita gi ramai2 nak??ajak yg loving couple gak,yg takdek (mira) kena lari nek ats bukit dengn bersungguh2,ahahahaha

anna marya said...

ahaha..setuju.
tp sape yg loving couple tuh~

NORLIANA ALIAS said...

yana n bulat, ana n doni..mira n zaidi,ahahahah

anna marya said...

mira n zaidi???
perghh..terbaek lahh...

 

Template by BloggerCandy.com